tisdag 6 november 2012

Minst 8, gärna 12, helst 14

Jag vet att jag försummat er läsare på sistone, och det är jag ledsen för.

Här är det sjukstuga och markservice som gäller för hela slanten, och igår och idag har jag jobbat hemma för att maken skulle gå någon dag extra på sig att vänja sig vid att vara hemma. I morgon ska både jag och sonen jobba, så då får han klara sig själv. Jag laddar termosen med vatten och kylen med en matlåda, så ska det nog gå bra.

Men rubriken då? Jo, jag är på jakt efter adventsljusstakar till Bosarve. Det är då vackert med likadana i alla fönster, tycker jag. Men med tanke på antalet vi behöver måste de vara billiga. Några tips?

7 kommentarer:

 1. Mitt tips: Såga lagom stora bitar av en inte alltför tjock björk (med näver kvar).
  Plana till på två ställen på det som ska bli undersida. Sätt dit en tvärslå på varje planat ställe. Tvärslåarna görs med fördel av ännu tunnare björkbitar.
  Borra fyra hål för ljus.

  Alternativet är att ta en tjockare bit björk och klyva den. Plana till den kluvna ytan som sedan blir undersida. (Inga tvärslåar behövs.)
  Borra fyra hål för ljus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. P-A: Bra idé, men jag menade elektriska ljusstakar i det här fallet. Det där ska jag dock fundera på att tillverka till köksbordet! =)

   Radera
 2. Jag skulle vänta på halva priset och då slå till och köpa massor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska köpa lite finare på halva priset sedan, tänkte köpa lite billigare nu. Man vill ju gärna ha dem innan jul! ;)

   Radera
 3. Och välkommen imorgon. Jag har saknat dig, tjejen!

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera