söndag 16 juni 2013

Studentfirande på Bosarve

Jag tycker det är skönt att vi gett tillbaka alla årstider och alla högtider till Bosarve. Det känns bra att ett av de vackra, stolta, gamla gotlandshusen fått liv inte bara fyra veckor på sommaren och kanske någon långhelg i maj, utan fylls med människor jul och nyår och påsk och födelsedagar även om de inte är juli och dessutom de mörka, regniga dagarna i november. Jag hoppas bara att det snart kan få bli ALLA mörka regniga dagar i november.

Men dessutom har vi nu börjat blanda in även livets, inte bara årets, högtider. Igår hade vi studentfest för sonen, och fyllde trädgården med älskad familj och vänner. Från liten halvsyster till gammelmormor täckte vi in ett spann på 80 år, precis som det ska vara.

Vi pyntade uteplatsen, släpade fram alla stolar och bord huset kunde uppbåda, och med god hjälp av min syster, mamma och sonens andra familj kunde vi duka upp en härlig, avspänd sommarfest.

Sonen hade beställt mingel och hamburgare man själv fick grilla (men lillasyster L:s fina pojkvän O tog på sig rollen som grillkock, till de flestas stora förtjusning), och dessutom fanns piroger, pizzabullar, kakor, tårtor och massa annat gott.

Sonen förärades fina presenter och en hel del ekonomiska bidrag till en ny dator, något han verkligen kommer att behöva i framtiden. Han siktar på en masterexamen i spelutveckling, och jag är så stolt över honom. Han är en verkligt duktig kille!

Published with Blogger-droid v2.0.10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar