onsdag 14 augusti 2013

Julpysslarpraktikaliteter

Roligt att så många vill komma till Bosarve och julpyssla i november! Jag har funderat lite fram och tillbaka på vilken lösning som vore bäst, och tänker mig att det liksom finns två vägar.

Den ena är att alla tar med pysselgrejs och att vi på något vis försöker dela på inköp till mat, chokladpraliner, pepparkakor och kavring (som exempel, beror ju på vad vi vill bygga) och reder ut finanser i efterhand med hjälp av kvitton. Jag kan dock tänka mig att det kan bli lite trassligt.

Det andra är att jag fixar pysselprylar (jag har redan en del roligt och fint att pyssla med också) och ingredienser, och så betalar alla mig en förbestämd slant. Självklart får man ta med sig sitt pyssel och sina godsaker hem.

Vad tror ni, fellow christmas pysslers?

Published with Blogger-droid v2.0.10

3 kommentarer:

  1. Jag röstar för budget med en summa pengar som betalas till dig av var och en i förskott. Om vi blir många vid ett och samma tillfälle, hur löser vi boendefrågan? Luftmadrass och sovsäck?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har massor av sängar och madrasser, så det löser sig. Men lakan eller sovsäck är jag tacksam för om man tar med, eftersom vi inte har någon tvättmaskin!

      Radera