tisdag 19 november 2013

Jag har sagt upp mig!

Jag gjorde det, jag gjorde det, jag gjorde det! Trots allt ältande om att inte kunna försörja sig och betala sina räkningar och att säga upp en fast tjänst till förmån för "ingenting" (i jobbväg, alltså) gjorde jag det. Jag sa upp mig från jobbet och flyttar till ön till jul. Det är fascinerande hur många olika känslor som kan fara genom kroppen samtidigt! Läskigt, spännande, jobbigt, lättnad, pirrigt, gruvligt, osäkert, säkert och så vidare och så vidare, men framför allt kärlek!

Kärlek till min älskade make, mitt älskade hus och min älskade ö. Äntligen äntligen får vi vara tillsammans igen. Resten får helt enkelt lösa sig. Håll tummarna för mig!

6 kommentarer:

 1. Klart att det löser sig, det har det gjort förr eller hur! Du är sååå stark!!! Allt löser sig alltid till det bästa för dig när du tagit beslutet!!! Så är det ju alltid, plus att man ska inte behöva välja mellan sitt liv och jobb bara för att, anser jag i alla fall. Det kommer gå vägen Håller tummarna och hoppas för den delen att jag nästa år ska kunna vara med på ditt julpyssel.... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske får bli en affärsidé, det där julpysslet! ;)

   Radera
 2. Jag är både imponerad och stolt! Du är fantastisk! En dag ska jag följa i dina fotspår, kanske inte till Gotland, men helt klart ut på landet :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får se hur det går nu då. Hoppas det blir bra fotspår att följa i!

   Radera
 3. Kul! Modigt! Lästips: http://www.bokus.com/bok/9789153432012/vaxla-ner-77-satt-att-leva-battre-pa-mindre/
  En del väldigt självklart men en del bra tips.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra boktips! Hamnar på önskelistan!

   Radera