måndag 4 november 2013

Tekalender

 

2014 års tekalender beställs på nya bloggen bosarves.se/tekalendern !


Vad sägs om att börja varje decembermorgon fram till julafton med en ny sorts te? Eller varför inte ge bort en fin present till en när och kär?

Den här kalendern innehåller 24 olika smaker på löste av hög kvalitet i vackra guldpåsar. En lista på smakerna medföljer i en förseglad lista så du kan välja själv om du vill bli överraskad eller direkt få reda på vilken sort du får idag. Dessutom kan du märka varje tesort med vad du tyckte om den så du kan gå och köpa din favorit till mörka vintermorgnar.

Varje påse är lagom till två koppar, välj själv om du vill dela med någon du tycker om eller om du vill ha en kopp på morgonen och en till kvällen. Välj mellan en kalender med bara svart te eller en med röda och gröna teer, glöm inte att märka din beställning!
 
Tekalendrarna kostar 160 kronor och kan hämtas i Stockholm från och med nu eller på Gotland efter den 13 november. Självklart kan jag också skicka med posten, då tillkommer frakt enligt gällande portotabell. Antalet kalendrar är begränsat, först till kvarn gäller. Beställ genom att kommentera här, på Facebook eller mejla till oss.


1 kommentar:

  1. Hej, Jag vill jattegarna bestalla ett par tekalendrar! Jag mailade aven er men vet inte om det kom fram? Har ni nagra kvar?
    cam.andersson@gmail.com

    Tack!
    Camilla

    SvaraRadera