måndag 9 december 2013

Kan jag få ett par minuter av din tid?

Nu när jag ska flytta tvingas jag ju hitta andra vägar att leva och vara. Ska försöka hitta tillbaka till bloggandet ordentligt, och efter gårdagens relativa framgång på julmarknaden känns det bättre och bättre, det där med liten butik.

Men tillbaka till bloggandet - kan jag få ett input inför framtiden? Jag har tre små frågor jag skulle bli jätteglad om ni ville svara på:

1. Vilken/vilka är dina favoritblogg/ar och varför?

2. Vilka av inläggen (vilken sort) här på Bosarve gillar du bäst och varför?

3. Vad skulle du vilja att jag skrev mer om?

Tack för hjälpen!

11 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Eftersom jag sitter vid datorn på arbetstid undviker jag dator på fritiden, så jag är så dålig referens på detta....
  1. Jag har tidigare följt Underbara Clara, men tröttnade för att den till slut kändes alldeles för kommersiell. PS I Made This kollar jag på för inspiration. De collage hon gör innan hon startar projektet är helt underbara! Jag är så tokig så jag skriver ut dem och har som affischer ibland.
  2. Det jag sparat och skrivit ut är t.ex. dina tips om smöråstårta och fläckar. Men lusläser allt du skriver! Du är så personlig, skriver fantastiskt (bra på att uttrycka dig), du har så mycket kunskap och tar tillvara på gamla visdomar/tips.
  3. Fortsätta med den blandning du har idag! Inte mycket till hjälp är jag rädd. Men går det t.ex. att kombinera renoveringen av Bosarve med försäljning av dina produkter? Olika "trådar", t.ex. beskära äppel - förvara äppel - förädla äppel - försäljning av produkter relaterade till äppel.
  //helene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får helt enkelt fortsätta vara en chokladask - "you never know what you're gonna get", som Forrest Gump sa ...

   Radera
 2. 1. Jag läser mest vänners bloggar. Där kan jag följa vad de gör och känner. Och så kollar jag in på Mokkasin, http://mokkasin.blogspot.se/, då och då. Just ja, Mia Öhrns blogg, http://miaohrn.wordpress.com/, vill baka allt som hon gör. Och så Glimten i grytan, http://www.glimtenigrytan.se/, det är några vänner som tipsar om mat.

  2. Jag gillar husmorstipsen mest.

  3. Mer husmorstips. Och gör-om-loppisfynd till roliga, nya prylar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förhoppningsvis får jag mer tid för det. Är full av husmorstips, jag lovar att de kommer. Lovar du att prova? ;)

   Radera
  2. Självklart så provar jag!

   Radera
 3. 1. "Underbara Clara" gillar jag skarpt. Inte så intresserad av mode-delarna men bra blandning annars. "Lundagård" (http://lundagard.blogspot.se/) och "Södergården" (http://sodergarden.wordpress.com/) följer jag också, trevlig blandning av husfix o allmänt pyssel. "Kurage" (http://kurage.wordpress.com/) är också rolig, han verkar aningen galen, men på ett bra sätt :)

  2. Gillar blandningen av pyssel, husfix o lite allmän vardag.

  3. tja, mer av allt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker du inte att Clara lite grann tappat greppet? Numera handlar det mest om hur hon ska åka på föreläsning och tävlar ut dyra saker från fancy märken, tycker jag.

   Radera
 4. 1. Läser lite olika bloggar men följer ingen speciell. Mest vänners bloggar din inkluderad :)
  2. Dina inlägg med tips & trix om hur man gör allt ifrån att renoverar fönsterkarmar till hur man gör tex. vitlökssås. Man kan hitta det mesta och det är svårt att välja något.
  3. Håller med föregående talare att du ska fortsätta skriva som du gör. Gott & blandat liksom. Man får tips, råd och underhållning i ett och samma paket :)

  SvaraRadera
 5. Jag följer såpass många bloggar... Men en gemensam nämnare är att de har många bilder. "Wall of text" är inget jag orkar med, oftast, och inlägg utan bild bläddrar jag inte sällan bara förbi. ;P Bilder gör en blogg mycket roligare och mer intressant att titta på.
  De inlägg jag gillat mest här är nog de som är relaterade till huset, det tycker jag är intressant.
  Bloggar jag följer är exempelvis http://jonnajinton.se/, http://smäm.se/, http://www.helenaljunggren.com/, http://www.hildashem.se/. Jag följer även flera foto- och hundbloggar.
  Efterlyser mer bilder. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, men jag är en usel fotograf. Jag kanske kan få en lektion eller två som tack för hustitt? :P

   Radera