onsdag 18 juli 2012

Aaaaarbeit och finbesök

Finaste besöket är här, och dessutom är de jobbsugna. Det gör ju absolut ingenting - det finns ju liksom att göra!

De kom ganska sent igår, så igår blev det bara grilla och mys. Idag däremot tog vi en tur till Hemse och köpte markduk (fast det hette av någon outgrundlig anledning "barkduk", men hade samma beskrivning som "markduk"), och har satt tänderna i uteplatsen. Eller kobenet är väl mer korrekt, för att lyfta betongplattorna.

Väninnan S lekte KBT och bearbetade myrskräcken - och KBT blir det i kvadrat under de där plattorna. Miljontals gula små ettriga myror som kryper in överallt och bits så det svider i timmar. Snacka om myror i brallan!

32 av 64 plattor är flyttade, och nu är ryggen trött. Vi har rensat noga under och längs kanterna, letat fram vasten (stenmuren, för er som inte pratar gotländska) och myrrat ordentligt under duken. Ett varv plattor är tillbaka på plats, i morgon blir det förhoppningsvis resten. Men nu är vi ledbrutna och hungriga, då nu ska vi grilla lax! Lax gör sig bäst i foliepaket, då blir den saftig och fin. Men glöm inte att ta dubbla lager, även om det är ugns- och grillfolie!

Under tiden grävde pojkarna ner fiberslangen i gräsmattan. Fiber i botten, grön plastremsa och metalltråd på en decimeters djup så det hittas om man letar. Det blir fina fisken det.


1 kommentar:

  1. You are so cool! I do not believe I've read a single thing like that before. So nice to find someone with some original thoughts on this topic. Seriously.. thank you for starting this up. This web site is one thing that is needed on the internet, someone with a little originality!

    Here is my web page: new cellulite treatment

    SvaraRadera