måndag 2 juli 2012

Ska det vara så himla svårt att hitta ett par träskor?!

Jag behöver ett par träskor. Helst ett par fina, blommiga. Men jag hittar inga alls, inte ett enda par!

Eller jo, jag hittade ett par pimpade, högklackade helskottan med rem bakom hälen för 1200 spänn, men de motverkar liksom syftet. Och ett par riktigt snygga, men riktigt dålig kvalitet och två storlekar för små på ÖoB.

Jag behöver ett par vanliga hederliga träskor att slänga soporna och hämta posten i. Att kliva i och hämta persilja i trädgårdslandet. Att hoppa i när man är pinknödig och det känns så galet mycket trevligare att smyga ut bakom huset i sommarnatten.

Nu har jag ett par flipfloppar på Bosarve, men de är så knepiga när man har strumpor på sig. Antar att alternativet är att köpa typ trehundra par tåstrumpor i nån billighetsaffär. Fast då blir man så blöt om fötterna när det är dagg.

Vägrar att köpa foppatofflor, men det verkar vara det enda som finns nu för tiden. "Fashion crime", som kollegan L kallar det. Nu bryr jag mig inte så mycket om mode, men de är verkligen vansinnigt fula! Ska dock erkänna att jag sneglade mot den korgen idag efter att ha dammsugit Solna centrum utan framgång. 20 spänn kändes det som om det kunde vara värt, fast de var riktigt gräsligt gula. Himla tur att de bara hade upp till storlek 37!

3 kommentarer:

 1. Kanske att det finns på Slite marknad? (eller fårösunds marknad som är redan i juli) om det går att vänta?

  SvaraRadera
 2. På sajten Campadre säljer de finfina träskor från Svea till bra pris just nu. Man blir medlem alldeles gratis. Snabba dig in och kika om det kan vara något.
  http://campadre.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset Linda - och till er andra vill jag säga att det här INTE är spam och att Linda INTE har betalt av Campadre! =)

   Radera