söndag 15 juli 2012

Vi har hittat en så söt liten loppis!

Idag har vi varit på liten utflykt för att bekanta oss med omgivningarna. Vi hittade en liiiten loppis som var mycket välordnad och trevlig och hade fina saker till jättebra priser. Tur vi inte hade så mycket pengar med oss, annars hade vi handlat mycket mer än vi gjorde!

Det blev i alla fall en ljusplåt i mässing (såna ska man ha i fina gamla hus, tycker jag!), en mandelkvarn i gott skick och en vacker tandborstask med lock i porslin. Perfekt när man inte alltid är i huset, då blir inte tandborstarna dammiga (och flugorna kan inte bajsa på dem).

Så här fin blev ljusplåten när jag putsat den lite. Väl värd 75 kronor! :)

Åh ... Jag köpte visst en pelargon också. På Sutarve, förstås. Var och köpte en säck jord till (verkar som om pelargonerna gillar den där jorden förresten. Den är lite lite torvig och luftig och porös, så den torkar upp lagom fort. Och pelargoner vill ju inte ha blött om fötterna.

Jag köpte i alla fall en "Helene Christine", en stjärnpelargon med fullkomligt självlysande cerise blommor som skimrar i lila. Hur cool som helst. Köpte så klart en med knopp i stället för den som snart blommat över, så ni får hålla er en liten stund till innan ni får se!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar