tisdag 28 maj 2013

Vilken bra överraskning!

Efter några intensiva dagar är jag tillbaka i hufvudstaden. Den här långhelgen hemma har bjudit på allt från storstädning till överraskningar och så en massa paket, och det har gått i 180 mest hela tiden.

En av överraskningarna var att svärmor K och svärfar O var på besök, och O och maken A har varit jätteduktiga och byggt ett tak på baksidan av bryggarhuset som veden ska förvaras under.

Jag hade tänkt mig ett tak på kanske en halvmeter, några stolpar och lite korrugerad plast och en prydlig stapel mot väggen, men istället står nu här en prydlig konstruktion med gjutna plintar och drygt två meter plåttak. Då kan vi använda det som cykelställ också, det är bra. Nu tar man bilen de 1400 metrarna till affären bara för att det är så besvärligt att få ut cyklarna ur bryggarhuset. Allt måste möbleras om varje gång man ska trassla ur en cykel eller gräsklipparen, och har man otur måste man rulla ut den ena cykeln (låst, eftersom man bara tog med sig nyckeln till den man ska ha) för att få ut den andra.

Nu ska här cyklas till affären. Vardagsmotion är den bästa sorten!

Published with Blogger-droid v2.0.10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar