söndag 21 juli 2013

Det finns en massa fina saker kvar!

Igår var första dagen av gårdsförsäljningen hos grannen. Fredagkvällen (och halva natten) och från tidig lördagmorgon bar och kånkade vi, flyttade runt, bar ur och in och bort, prismärkte och funderade, spikade och arrangerade.
Trots att det inte öppnade förrän halv tre (grannen var tvungen att jobba till två) dök de första bilarna upp redan på morgonen, och många försökte komma och få en förhandstitt så de bara kunde rusa in och handla. Det är inte okej, och verkligen inte rättvist mot dem son respekterar tiden och kommer när de ska, så de fick åka igen.

Men oj, vad mycket folk. Och oj, vad de handlade. Men oroa er inte, det finns massor kvar, till exempel de här fina sjukhussängarna med uppfällbart ryggstöd.

Välkomna idag! Men inte förrän klockan elva! ;)

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 kommentarer:

  1. Åh jag skulle verkligen verkligen velat vara där! I första ledet igår... Men måste inse att det här är en förlorad loppissommar :'( Loppis går inte ihop med missnöjd bebis :-) Får ta igen det nästa år!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det bästa med loppisar är att de dyker upp här och där år efter år. Men den här var, om jag får säga det själv, osedvanligt bra. Hoppas lilla pyret växer och frodas - och kom och hälsa på någon gång vet jag! :)

      Radera