torsdag 2 augusti 2012

Bosarves Bedårande Blandning har sett dagens ljus

Hemgjord sylt med hallon, persika och vanilj (förresten kan inte ordlistan i Samsung Galaxy S2 "persika" men har inga problem med "snapplås", vad säger man om det?), låter inte det alldeles ... Ja, alldeles bedårande, helt enkelt?

Det är det också. Superbedårande. Så nu är Bosarves första produktnamn fött: "Bosarves Bedårande Blandning". Jag veeeeet att det är fel att använda versal först i varje ord, men alliterationen blir så mycket tydligare då! :P Jag, maken och L satt och samlade bra ord på B att bygga allitererande produktnamn på, så det här är bara början.

Mer hallon finns i frysen och snart mognar ett par liter till på busken. Då blir det nog saft. Eller borde jag kanske säga Blask? Fast det är ju inte ett helt positivt ord. *hmmmm*

Så här smaskigt såg det i alla fall ut när den första Bedårande Blandningen såg dagens ljus. Och minst lika smaskigt var det!

Tips: Blanda lite riktigt god hemgjord sylt (eller vänta på att försäljningen startar av Bosarve-sylten) med några matskedar vispad grädde och lägg i ett vackert glas, alternativt varva grädde och sylt i tjusiga lager (tänk på att inte ta allt för mycket sylt, då blir det bara sötslibbigt och starkt i halsen), avsluta i så fall med grädde. Toppa med några färska hallon och ett blad citronmeliss. Snabb, enkel och god sommardessert!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar