fredag 8 mars 2013

I morgon är en stor dag för Bosarve

I morgon ska jag nämligen sätta mig med bästa S och spåna på en logga till Bosarve. Och Bosarves Bedårande, förstås. Något som går att ha som tema i bloggen, likväl som textiletiketter på hemgjorda hantverk, pappersetiketter på hemkokta produkter och som stämpel för t ex påsar och paket. Liksom för hela kitet!

Det ska andas hemgjort, lantliv, vintage, pelargoner, återbruk, naturligt, äkta, Gotland och ... Ja, och vadå? Vad tycker ni? Har ni idéer och tips? Något ni tycker är typiskt för Bosarve? Eller för bloggen, eller mig.

Published with Blogger-droid v2.0.10

7 kommentarer:

 1. Victoria Nordh8 mars 2013 kl. 17:02

  hmmm, En siluettbild av huset på "gammaldags-gulnad" bakrund? typ som gammalt papper eller en brunare nyans typ äldre inslagningspapper? och gårdsnamnet tryckt över huset lite snrikligt och en tunn linje runt i fyrkant med en pelargonblomma mitt över texten eller på en långsida, pelargonblomman kan "komma ur" ramen så att ramen blir en del av stjälken? De ser bra ut i mitt huvud men va väldigt svårt att föklara utan att rita :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter tjusigt, hoppas S kan se det i sitt huvud lika bra som jag! :)

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Tanke: Utgå från kronbladsmönstret på någon riktigt fin regalpelargon.

  SvaraRadera
 4. Jag tänker läderbraller, rock och rosa pelargoner. Rött eldigt hår och lantliga Bosarve. =)Du är kontrasternas kvinna du!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att det viktigaste ordet är livskvalitet, du måste få med det i varumärket! Något handgjort, rejält, med riktiga råvaror som förr är ju drömmen om livskvalitet.

  SvaraRadera