lördag 23 mars 2013

Godaste vitlökssåsen

I natt går jag säker från vampyrer, det är då ett som är säkert. Jag har gjort en rejäl omgång av världens godaste vitlökssås (som dessutom funkar precis lika bra som dipp). Receptet är mammans, och som vanligt busenkelt:

Blanda creme fraiche (riktig, fet. Inget light-dravel som bara är tillsatser och stabiliseringsmedel) med pressad vitlök, salt och peppar efter smak. Glöm inte att smakerna förstärks när såsen fått stå en stund, och godast är såsen om man gjort den dagen innan.

Mycket godare än när man blandar i massa kryddor och grejs. Less is more, ni vet.

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 kommentarer:

  1. Enkel - Gott = BRA (alltid värt att prova sådant)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Busenkelt - supergott = BÄST! Berätta gärna vad du tyckte!

      Radera