lördag 2 juni 2012

Vi behöver ett bra "firmanamn" och tjusiga etiketter!

Låt oss säga att jag är jäkligt glad att jag inte springer Stockholm Marathon idag. Vilket väder! Det var fem grader varmare (!) på julafton än idag, det säger en del ...

Idag kurar vi ihop oss under ett täcke i soffan, tittar på tidiga avsnitt av River Cottage och dricker te. Vi planerar och drömmer och spånar och spekulerar om Bosarve - vad vi vill göra, var vi vill göra det, hur vi vill göra. Inspireras av Hugh, hans entusiasm och idéer.

Sonen är minst sagt inspirerad, vill ha en polytunnel med automatisk bevattning, odla mängder av tomater och andra grönsaker och göra egen ketchup, tomatsås och annat. Han hoppas dessutom på ett överskott att sälja på marknader och så, för att polytunneln ska betala sig själv. Visst vore det roligt, och dessutom är ju hemgjort så otroligt mycket godare. Och så vet man ju vad man stoppar i sig!

Man kanske skulle fundera allvarligt på det där. I alla fall som en tanke om man flyttar in permanent, vilket vi ju faktiskt vill. Men då behöver man ett bra "firmanamn" och tjusiga etiketter. Någon som har någon bra idé?

1 kommentar:

  1. Bör inte "Bosarve" ingå i firmanamnet?
    Eller något med Storm? Kanske Stormy Weather, då får ni en låt med på köpet.

    SvaraRadera