onsdag 16 maj 2012

Sista måltiden ...

I... har man ju hört talas om, men här kommer den första.

Vi blev så uppslukade av uppackning, kylstädning, mathandling på ICA Malmahallen i Stånga och så klart utforskande så vi glömde helt av att äta lunch. I bryggarhuset stod en grill, och efter lite gallervård laddades den med kol och tändvätska vi tappert provianterat med i Visby igår. Det hade vi inte behövt, vi hittade minst tre påsar kol och fyra flaskor tändvätska i bryggarhuset, men det lär gå åt i sommar! På med baconburgare från ICA (goda, kan rekommenderas), medan sorken trampade iväg till ICA igen ("- Houston, we have a lök-problem!). Under tiden skurade jag verandamöbeln och lade på duken från salen. Dem gör sig bättre här ute!

I övrigt har det gått bra, var nervös som attan hos mäklaren men han är ju snäll och fixar och donar, då det löste sig. Heja Länsförsäkringars fastighetsförmedling! Väl framme baxade vi in tusen miljoner kassar och lådor, åkte en vända till affären för att köpa kylvaror, raskt tillbaka till Bosarve ... för att upptäcka att vi inte kunde starta kyl och frys. Vi följde sladdar, tryckte på knappar, kollade proppar, och till slut avslöjade ett telefonsamtal till förra ägarna att de plockat ut hela kalaset ur proppskåpet.

Till slut hittades dyrgripen, och kylen surrade igång med ett behagligt knirrande. Kan dock vara läge att bra ut alla vitvaror snart, de har nog sett sina bästa dagar. Men var sak har sin tid, nu ska vi in och bädda!


1 kommentar:

  1. Härligt!Vilken känsla att få komma första gången till drömhuset!Tur att du inte fick köpa det förra huset du tittade på för det här ser jätte fint ut!Synd att det skulle strula så med att få igång kyl å frys.Men är det inte urtypskt för gamla att plocka bort allt så där.Ha ha ha.Kanske inte roligt då när det hände men längre fram kommer du att skratta åt det./Malin

    SvaraRadera