måndag 7 januari 2013

Måndagsmys


Hos oss införde vi för länge sedan begreppet "Måndagsmys". Vi skapade till och med en Facebookgrupp där man kunde dela med sig av sina bästa måndagsmystips, men den tappade alla medlemmar när Facebook gjorde någon märklig migrering för ett par år sedan. Kanske är det dags att blåsa liv i den igen? Gå med ni också vet jag, den finns här:
 
 
 


På fredagar är det ju tillräckligt gött bara att arbetsveckan är slut, och på helgerna myser man ju liksom ändå. Den dag man behöver det där planerade myset allra bäst är ju verkligen måndagar, när man har heeela långa arbetsveckan kvar. Tyvärr tappades måndagsmyset bort lite grann med tiden, men nu är det dags att återerövra måndagskvällarna igen. Lite ljus i mörkret behöver man ju, särskilt den här årstiden när man precis börjat jobba igen efter helgerna och det är grått och mörkt och trist och känns sådär oändligt länge tills det är vår och sommar och semester.
 
Måndagsmys går helt enkelt ut på att äta lite gott, umgås, kanske se en film eller något bra på TV, kanske dricka ett glas vin och bara mysa. på det viset känns det inte riktigt lika hopplöst trist på söndagskvällen, eftersom man alltid har något att se fram emot på måndagarna. Och väl man klarat sig igenom måndagen går ju resten av veckan med blixtens hastighet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar