söndag 6 januari 2013

Nu är glada julen slut, nu ska julgranen ut

Nu ska julen ut. Egentligen är det ju en vecka tidigt, men eftersom vi åker i eftermiddag måste det ske idag. Jävla skit.  Jag vill inte! Varken åka härifrån eller avveckla julen. Tiden gick för fort som vanligt.

I år ska julen ner i kökssoffan. Det låter som en bra plats. Grannen bonden N tipsade om att de gör så hemma i sin kökssoffa, så det stjäl vi rakt av. Dels har vi ju varken vind eller källare eller förråd (bryggarhuset är ju helt ouppvärmt, så där blir ju grejerna förstörda), dels är det dåligt med skåputrymme i övrigt. I kökssoffan finns det nära till hands, men det är ändå ett utrymme där man inte förvarar vardagsföremål.

Sedan kan man ju glänta på locket när längtan blir för svår. Doppa näsan i glittret och drömma sig bort.4 kommentarer:

 1. Jag noterar med glädje att ni (till skillnad från en massa okunniga individer) anser att julen varar till Knuta-dan. *tumme upp*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart, så är det ju! Fast här i Hufvudstaden blir det enkelt att städa bort julen, här har vi bara fyra elljusstakar

   Radera
 2. Tråkigt att ni åker till Svige. Det var fint att ha Er i detta land.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var fint att vara där och vi längtar alltid tillbaka. Både efter Bosarve och er. Och vad roligt att du lärt dig kommentera med namn, kära mor! :)

   Radera