söndag 17 februari 2013

Melodifestivalen - kräktes lite i munnen

Vi tittade på Melodifestivalen igår. Mest för att hänga med i vad alla andra pratar om. Jag skulle egentligen kunna skriva metervis, men jag ska hålla mig kort:

1. Melodifestivalen har förvandlats till ett barnprogram snarare än en musiktävling. Ta bara Sean Banan, han är som Doktor Mugg med glitterkeps. Europa skulle skratta ihjäl sig (inte för att de tycker det är roligt, utan för att svenskarna är såna idioter!) om han representerade Sverige i Eurovision. Enda anledningen till att man tar med en sådan fjant i programmet är att lura barnen att titta.

2. Eftersom man gjort "Mello" (åter igen, så jävla fjantigt!) till barnprogram är pausnumret "Bizex" inte bara olämpligt utan ren jäkla skandal! Hur i hela he*ete tänkte SVT nu? Inte alls? Dessutom var det inte roligt för vuxna heller, utan en ren förolämpning mot HBTQ-världen. Skäms!

3. Gubbarna, som det fullständigt imbecilla svenska folket röstar fram till final, borde ha utgjort pausnummer istället för Bizex. Kul som underhållning, men ett skämt som bidrag. Och att (tillåtas) ställa upp med ett bidrag som driver med tävlingen i sig är skandal.

Bosarve rasar!

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 kommentar:

  1. Äsch, Bizex var det roligaste i hela programmet!

    SvaraRadera