måndag 29 oktober 2012

Långa dagar på sjukhuset

Nu är det långa dagar. Försöker fixa lite i huset på förmiddagarna tills det blivit några plusgrader så vägarna blir torra, sedan åker jag de nästan fem milen mot sjukhuset.

Maken har ont och får mycket morfin, så han är ganska groggy och får dåligt samvete för att han slumrar till när jag är där. Det gör inte så mycket, han pratar mest goja ändå när han är vaken. :P

Försöker reda ut om han kommer att bli utskriven härifrån eller flyttad till sitt hemsjukhus. Måste ju stanna med bilen om det blir så att han måste ta sig hem själv. Men de vet inte än.

Igår fick jag middag hos pappan, det var skönt att slippa komma hem till ett tomt hus och börja laga mat. Istället kunde jag tända en brasa i kakelugnen och sätta mig med en bok någon timme. Somnar sent och sover dåligt, men bättre än maken skulle jag tro.

Så det kan bli ...

2 kommentarer:

  1. Fick tips från coachen Veronica:
    Om han blir utskriven så måste ni själva ordna transporten hem, så se till att han inte blir det (om han nu inte är färdigbehandlad men det låster det ju inte som direkt). Om han inte är det så måste landstinget fixa det.

    Tydligen händer det att patienter blir utskrivna av bara farten och då har inte sjukhuset skyldighet att fixa det och det kan bli rätt dyrt och krångligt.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset, men det löste sig. Helikopter till Karolinska Solna!

    SvaraRadera