torsdag 22 november 2012

När jag blir stor vill jag bli UnderbaraClara

Jag tycker det är så roligt när ni kommenterar här på bloggen. Då får jag liksom bekräftelse på att ni läser här och att ni gillar det ni läser. Drömmen är att delvis kunna försörja sig på bloggandet, så jag kan spendera mer tid på mitt älskade Bosarve och göra det jag gillar mest - pyssla med huset och pelargonerna och skriva om det. Bli som de "riktiga bloggarna", som tack vare sin blogg kan bo på landet och försörja sig trots en mager arbetsmarknad. Och på det viset vara en del i en levande landsbygd där folk bor året om och inte bara fyra veckor på sommaren.

Jag har nog trott att det bara är den närmaste släkt- och bekantskapskretsen som läser, men rätt vad det är får jag en kommentar från någon jag inte känner eller så är det någon helt otippad på jobbet som kommer fram och säger att de följer mig. Så himla kul!

Besökarsiffrorna på bloggen klättrar stadigt, om än långsamt uppåt, och även om jag har långt kvar innan jag blir UnderbaraClara känns det ändå som om jag är på rätt väg. Några hundra sidvisningar om dagen och ungefär 500 unika besökare i månaden varav nästan tre fjärdedelar är återkommande besökare känns helt okej för en helt vanlig vardagsblogg, tycker jag.

Om ni gillar bloggen, eller kanske bara uppskattar ett enstaka inlägg extra mycket, får ni gärna dela länken på Facebook eller på annat vis med vänner och bekanta. Eller varför inte knuffa för den eller skriva ett bloggtips om den. Eller helt enkelt bara skriva en kommentar här. Man måste inte ha ett konto, det går bra att välja Anonym eller att bara skriva ett ett namn i listan!

4 kommentarer:

 1. Du är ju så duktig på att blogga Cizzi!Önskar jag vore lika bra.Självklart tittat jag in på Bosarve bloggen lite då och då för att se hur det går för er med huset.Det är ju ett urcharmigt hus ni har nu och det är roligt att läsa din blogg för då ser man verkligen att huset hamnat i rätta händer!Själv har jag två bloggar nu.Först min gamla klassiker "Mezzzanina mitt i natten" där jag skriver om lite tankar och dråpligheter som händer mig. Och nu när jag startat hensidan för Visby Hellbajsers råttuppfödning så blev det ju rn råttblogg där.Nej nu skall jag gå och baka Malins mumsiga fröknäckebröd.Krameli kram så länge!

  SvaraRadera
 2. Jag följer tre bloggar:

  - Bosarve (den här)
  - Anna Larsson: http://www.annalarsson.nu/
  - i kroppen min: http://ikroppenmin.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner mig hedrad att finnas med bland dessa tre. De andra två är ju inga dåliga bloggar att finnas bland (särskilt Ikroppenmin. Helt fantastisk!)

   Radera