måndag 19 november 2012

Vi har blivit försökskaniner

Vi har blivit utsedda till försökskaniner. Det kan vara ett farligt, osäkert och läskigt jobb. Produkterna vi ska testa är okänt territorie och man vet aldrig vad man kan råka ut för, men eftersom vår gode vän P-A är den som behöver objekt att testa på bestämde vi oss för att ändå ställa upp.

Igår utsattes vi för det första experimentet. Med skakande knän och ett obestämbart pirr i magen satte vi igång med omgång ett: chokladmousse med hallon och lime, ur Roy Fares bok "Sweet!: Desserter och sötsaker". Fantastiskt underbart gott!

Kanske kanske vågar vi oss på att ställa upp igen, om P-A bönar och ber. Jag menar, man måste ju ställa upp på sina vänner ...


6 kommentarer:

 1. Det är Superbra recept i den boken. Gillar honom! Som den tant jag är så sitter jag och dreglar över hans bakverk när han är med i det fantastiska programmet Gokväll på SVT.

  SvaraRadera
 2. Projektet fortsätter! Ska bara lära mig att filéa mandariner...

  SvaraRadera
 3. Vilken succé det kommer att bli, P-A! Mums!

  SvaraRadera
 4. Du hör ju vad synd det är om oss, Linda. Hur vi liiider!

  SvaraRadera
 5. Åh, den boken har jag köpt till yngsta dottern i julklapp. Dedikerad och allt av Roy själv. Hon bestämde sig ju redan för fyra år sedan att hon skulle bli konditor så här tränas det hej vilt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är det nästan lika synd om er som om oss!

   Radera