måndag 17 december 2012

Himmel och helvete

I morgon är en mycket dålig dag. Jag ska inte bara till tandläkaren, utan det är också sista dagen jag får jobba med finaste finaste kollegan L. Hon kommer att bli mycket och innerligt saknad, och jag vet ärligt talat inte hur jag ska klara mig utan henne!

Men det finns en bra sak med i morgon också. Efter tandläkaren åker vi nämligen direkt till båten och hem till vårt älskade Bosarve. Äntligen! Bilen är redan full med grejor och mer ska vi försöka få in i kväll. Presenter och julgranspynt och en massa annat gott och vackert och nyttigt och praktiskt och fint och kanske en och annan helt onödig men ack så mysfaktorhöjande pryl, förstås.

Det verkar också som om fibern är igång där hemma, så vi ska åka och hämta alla boxar och pryttlar man behöver för att kunna titta på TV och surfa och allt vad det nu är, så det kanske till och med blir lite Kalle Anka på julafton.

Pappan och styvmamman har köpt två granar åt oss, tänk vad härligt att både ha en i salen där vi äter och en i vardagsrummet där man myser framför brasan och öppnar paket. Tyvärr har jag dock bara en julgransfot, men förhoppningsvis hittar jag en tjusig någonstans innan jul.

Nu önskar jag bara att jag kunde åka tidsmaskin till i morgon natt, så jag slapp vara med hos tandläkaren.


3 kommentarer:

 1. Jag tänker på dig & håller tummen för att knarket hjälper dig igenom skiten.
  Kommer sakna dig med, bästaste kollegan.

  SvaraRadera
 2. Såååå ledsen att jag inte kan vara på plats just idag och stötta dig. Men vad är väl en förkylning? Den går snart över.

  SvaraRadera
 3. Jag hade behövt dig idag. De andra är snälla mot mig, men förstår nog inte riktigt.

  SvaraRadera