måndag 31 december 2012

Vi klarade det!

Jag säger vi för det var till stor del ni, kära läsare, som gjorde det. Ni delade och skrev värmande och smickrande ord om bloggen, och vi sprängde 5000-vallen med god marginal. Tack!

Sedan första maj då jag startade bloggen har jag haft nästan 30 000 sidvisningar. Det hade jag aldrig kunnat hoppas på när jag började. Varje dag har jag ungefär 200 sidvisningar i dagsläget, otroligt roligt. Jag undrar så vilka ni är som följer mig så troget!

Trots många inlägg och nästan lika många bilder har jag egentligen inte avslöjat så mycket om mig själv. Många av er känner mig, men inte alla. Här kommer en liten presentation från en mycket tacksam bloggerska till en fantastisk läsarkrets:

Namn: Cizzi. Cecilia för mamma, särskilt när hon är arg.
Ålder: 36, fast jag känner mig oftast som 23. Utom när jag kommer på mig själv framför På spåret med stickningen i högsta hugg. Då känner jag mig som 75.
Familj: Fantastiska sonen D (17,5) och underbara maken A (37).
Bor: I hufvudstaden i tråklägenhet i miljonprogram och i vårt vackra Bosarve på sydöstra Gotland.
Jobbar: Är utbildad byggnadsantikvarie och forntida timmerman, men jobbar med webbkommunikation (med fokus på användbarhet).
Favoritmat: Skräpmat. Dumt, jag vet. Men åh så gott!
Älskar: Mitt fina fina hus, min familj, mina härliga vänner, julen, Gotland, handarbete och pelargoner.
Hatar: Tandäkare, hufvudstaden, potatissoppa.
Dröm: Att kunna bo på Bosarve året om. Att bli Underbara Clara (eller snarare SOM henne).
Mardröm: Att jag tappar tänderna.
Vill ha: En hund! Eller tre! Jag har akut hundbrist.
Vill inte ha: En stadsjeep. Världens mest meningslösa uppfinning.
Intressen: kulturhistoria, (gotländska i synnerhet) traditioner, hållbarhet och återbruk.
Kuriosa: Jag samlar på vackra bilder och smarta idéer ur tidningar. Klipper ut dem och klistrar in i egna böcker. Någon gång ska jag visa!

Vem är du?


3 kommentarer:

  1. Och ni är störtsköna, underbara, lagom galna människor och sanna vänner!

    SvaraRadera
  2. Jaa du och din man är verkliga personligheter. Det där med lite galna passar nog rätt bra. Godhjärtade är ni också. Ert bröllop är det trevligaste bröllop jag varit på. Generöst, lättsamt och lite galet precis som ni! Önskar er allt gott och dig Cilia (!) lycka till med bloggen, och vet du vad, jag tror mig förstå varför andra vill läsa det du skriver!!!!!!!

    SvaraRadera